PeleThor

Dobrodošli na moj blog


16.02.2008.

Pricica za laku noc....

S obzirom da sam extra dobre volje a nemam objasnjenje za takvo stanje evo jedan cudnovata pricica....
Isla dvojca preko livade i nasred nje naisli na govnance. A kilometrima nigdje nikoga. Nikakvih kuca. Misle si oni otkud sad to govno? I vide neka bakica ide im u susret, pa odluce nju zapitati.
Dobar dan, bakice! Dobar dan, momci
Bakice, nesto nas zanima, otkud ovdje na sred livade govnance?
E, sinko moj. Zivjeli su jednom dva brata u dvorcu na brijegu. Starijise zaljubio u princezu iz susjednog dvora. Na dan kad su ovi imali svatove pojavi se odnekud zmaj i zgrabi princezu i odnese je u svojbrlog. Mladozenja je totalno poludio od tuge te uze mac i krenu na zmaja. Sedmi dan se pojavi ispred zmajeve pecine te ga izazva na dvoboj.Zmaj izadje i pusti vatru na jadnog mladica. I on skonca u vatri
Odtugovase ga i novo se slavlje vec spremalo, jer mladi sin je pronasao odabranicu svog srca. I opet na dan svatova dodje zmaj i otme princezu. Mladozenja poludi, ali se sjeti kako je njegov brat prosao, pa se obuce u oklop i uze veliki arsenal oruzja. Dojase do zmaja i izazva ga na dvoboj.
Zmaj izadje i poce vatru rigati. Ali oklop to sprijeci. Sedam dana i sedam noci su se tukli dok konacno zmaj nije pregrizao mladica na pola.
Pa dobro bakice, al otkud ovo govnance ovdje?
Aaaaa, govnance?! Pa to se neko pokakao.

Jesam prost ali nema veze ipak sam dobre volje...